|
HRK jest jedną z największych i najbardziej doświadczonych polskich organizacji doradczych z obszaru zarządzania kapitałem ludzkim. Dostarczamy naszym klientom rozwiązania potrzebne na każdym etapie cyklu życia pracownika w organizacji ? od rekrutacji i employer brandingu, poprzez ocenę i rozwój pracowników, obsługę kadr i płac, aż po outplacement. Istniejemy od 2000 roku i działamy w oparciu o zespoły wyspecjalizowane w obsłudze poszczególnych branż. Posiadamy oddziały w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Katowicach, Krakowie i Łodzi.
Dla naszego klienta, międzynarodowej firmy produkcyjnej z branży spożywczej (żywność świeża pochodzenia roślinnego) lidera w swojej branży z siedzibą w bliskiej okolicy Poznania (kierunek zachodni) z uwagi na dalszy rozwój firmy, szukamy doświadczonego menedżera na stanowisko:
Kierownik ds. Jakości
(branża spożywcza)
miejsce pracy: okolice Poznania (kierunek zachodni)
Główne zadania:
-
Nadzór nad systemem zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, zapewnienie standardów jakości produktów świeżych
-
Kierowanie, kontrola i nadzór nad zintegrowanym systemem zarządzania w celu zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa wytwarzanej żywności, przy jednoczesnej dbałości o środowisko i bezpieczeństwo pracy pracowników zakładu, zgodnie z przepisami prawa.
-
Nadzorowanie procesu przyjęcia i oceny surowców, opakowań i materiałów pomocniczych
-
Kontrola procesu analizy reklamacji wyrobów gotowych oraz nawiązywanie kontaktu z konsumentem w celu wyjaśnienia i zamknięcia reklamacji, prowadzenie rejestru reklamacji
-
Monitorowanie wyznaczonych punktów CCP oraz CP (punktów krytycznych i kontrolnych)
-
Organizowanie i nadzorowanie pracy pracowników działu Jakości i laboratorium zakładowego (kilkuosobowy zespół)
-
Nadzorowanie procesów związanych z kontrolą jakości i zwalnianiem wyrobów gotowych (proces, wysyłka, monitoring prób referencyjnych)
-
Organizacja audytów, inspekcji wewnętrznych w ramach zatwierdzonych harmonogramów
-
Prowadzenie audytów dostawców
Wymagania:
-
Kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku w operacyjnym zarządzaniu jakością na managerskim stanowisku w firmie produkcyjnej z branży spożywczej
-
Wykształcenie wyższe kierunkowe
-
Wiedza z zakresu przetwórstwa spożywczego i technologii żywności
-
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
-
Dobra znajomość języka angielskiego (kontakt z przełożonym)
-
Duża samodzielność działania, wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne oraz umiejętność pracy w zespole
Nasz klient oferuje:
-
Duży zakres samodzielności i odpowiedzialności, możliwość wprowadzania własnych rozwiązań
-
Pracę w nowocześnie zarządzanej firmie będącej liderem w swojej branży, wchodzącej w skład międzynarodowej grupy
-
Stabilne zatrudnienie i dobre warunki pracy (umowa o pracę na pełen etat + atrakcyjne wynagrodzenie + premia)
Skontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami. Zapewniamy pełną dyskrecję!
|
|
Zapoznaj się z naszą Klauzulą informacyjną HRK w związku z Rozporządzeniem RODO o Ochronie Danych Osobowych: