Kierownik Zakładu Produkcyjnego (Branża Spożywcza) | HRK
irc ukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menu
HRK Engineering & Manufacturing specjalizuje się w rekrutacji profesjonalistów na stanowiska związane z inżynierią i zastosowaniem technologii. Współpracujemy m.in. z dostawcami rozwiązań dla automatyki przemysłowej, elektrotechniki, robotyki, pneumatyki i hydrauliki siłowej. Poszukujemy pracowników dla firm działających w branży motoryzacyjnej, lotniczej, chemicznej, elektroniki użytkowej, produkcji materiałów budowlanych, instalacji wentylacyjnej i grzewczej, systemów sanitarnych oraz tworzyw sztucznych. Zespół działa w ramach HRK S.A. jednej z największych firm doradczych z obszaru zarządzania kapitałem ludzkim. Oferujemy usługi rekrutacji kadry średniego i wyższego szczebla, badań i rozwoju potencjału zawodowego (łącznie z badaniami Assessment/Development Centre), budowania ścieżek kariery, employer brandingu oraz obsługę kadr i płac. Posiadamy oddziały w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Katowicach, Krakowie i Łodzi.

Kierownik Zakładu Produkcyjnego (Branża Spożywcza)
województwo: mazowieckie

Zadania:

  • Organizacja i nadzór nad procesami produkcyjnymi i magazynowymi.
  • Zarządzanie budżetem kosztów.
  • Odpowiedzialność za ciągłe doskonalenie obszarów.
  • Koordynowanie pracy menedżerów w podległych im obszarach.
  • Dbanie o rozwój kompetencji, poziom motywacji i zaangażowania pracowników.
  • Zapewnienie wprowadzania nowych produktów na czas - ścisła współpraca z działem R&D i NPD.
  • Wsparcie w obszarze realizacji inwestycji i podejmowanie działań związanych z utrzymaniem i udoskonalaniem parku maszynowego.

Wymagania:

  • Minimum 3-letnie doświadczenie w zarządzaniu produkcją w branży spożywczej.
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołami ok 100 osób.
  • Wykształcenie wyższe (techniczne, technologia żywności lub pokrewne).
  • Praktyczna wiedza z zakresu zarządzania produkcją, planowania produkcji, łańcucha dostaw, wprowadzania innowacji i nowych technologii.
  • Znajomość wymagań i specyfiki branży spożywczej, w tym systemów jakości typu HACCP, IFS, BRC.
  • Praktyczna zanomość narzędzi Lean Manufacturing.
  • Determinacja, odwaga i konsekwencja w działaniu.
  • Język angielski na poziomie komunikatywnym.
  • Umiejętność analizy danych, raportowania do Zarządu
  • Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowe o pracę.
  • Ciekawe i wieloaspektowe wyzwania zawodowe.
  • Duży zakres decyzyjności i swobody działania.
  • Udział w propagowaniu zdrowego trybu życia
  • Benefity pozapłacowe: opieka medyczna, ubezpieczenie na życie
  • Dofinansowanie do karty sportowej, do nauki języków obcych


Zapoznaj się z naszą Klauzulą informacyjną HRK w związku z Rozporządzeniem RODO o Ochronie Danych Osobowych: