Kierownik Operacji - produkcja spożywcza | HRK
irc ukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menu
HRK Engineering & Manufacturing specjalizuje się w rekrutacji profesjonalistów na stanowiska związane z inżynierią i zastosowaniem technologii. Współpracujemy m.in. z dostawcami rozwiązań dla automatyki przemysłowej, elektrotechniki, robotyki, pneumatyki i hydrauliki siłowej. Poszukujemy pracowników dla firm działających w branży motoryzacyjnej, lotniczej, chemicznej, elektroniki użytkowej, produkcji materiałów budowlanych, instalacji wentylacyjnej i grzewczej, systemów sanitarnych oraz tworzyw sztucznych. Zespół działa w ramach HRK S.A. jednej z największych firm doradczych z obszaru zarządzania kapitałem ludzkim. Oferujemy usługi rekrutacji kadry średniego i wyższego szczebla, badań i rozwoju potencjału zawodowego (łącznie z badaniami Assessment/Development Centre), budowania ścieżek kariery, employer brandingu oraz obsługę kadr i płac. Posiadamy oddziały w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Katowicach, Krakowie i Łodzi.

 

Dla naszego klienta, najsilniejszej marki w branży spożywczej w Polsce, poszukujemy:

Kierownik Operacji - produkcja spożywcza
województwo: mazowieckie

Zadania:

  • Zarządzanie procesem produkcji, działem technicznym, obszarem optymalizacji, BHP- (bezpośrednio 16 osób, pośrednio do 200 pracowników etatowych + pracownicy tymczasowi).
  • Odpowiedzialność za realizację budżetu kosztów bezpośrednich i pośrednich.
  • Współtworzenie dokumentacji, instrukcji i procesów: technologicznych, higienicznych, jakościowych, operacyjnych.
  • Odpwiedzialniość za ciągłe doskonalenie obszaru - motywowanie zespołów w ramach usprawnień: KAIZEN, TPM, Cost Reduction.
  • Rozwój programu TPM i ciagłego wzrostu kompetecnji technicznych wśród pracowników.
  • Zapewnienie procesu S&OP. Współpraca z działami R&D i NPD.

Wymagania:

  • Min. 5 letnie doświadczenie w zarządzaniu obszarem produkcyjnym i technicznym w branży FMCG (branża spożywcza jest dodatkowym atutem).
  • Wykształcenie wyższe (techniczne, technologia żywności lub pokrewne).
  • Bardzo dobra znajomość procesów produkcyjnych, technologicznych i technicznych.
  • Angielski w stopniu komunikatywnym.
  • Znajomość standardów jakości (IFS/BRC, ISO, HACCP) i bezpieczeństwa.
  • Znajomość narzędzi Lean Manufacturing, Teorii Ograniczeń, podejścia kaizen.
  • Proaktywność, zaangażowanie, wysoko rozwinięte umiejętności analityczne.
  • Umiejętność motywowania.

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Wynagrodzenie podstawowe + premia roczna.
  • Samochód służbowy.
  • Bogaty pakiet benefitów: m.in. dofinansowanie do posiłków, karta sportowa, prywatna opieka medyczna, Ubezpieczenie na życie, dofinansowanie do wakacji, zniżki na produkty, dofinansowanie do biletów kolei mazowieckich.
  • Szkolenia, podnoszące kwalifikacje zawodowe.


Zapoznaj się z naszą Klauzulą informacyjną HRK w związku z Rozporządzeniem RODO o Ochronie Danych Osobowych: