Manager Restauracji | HRK
irc ukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menuukryte ikony z menu
HRK jest jedną z największych i najbardziej doświadczonych polskich organizacji doradczych z obszaru zarządzania kapitałem ludzkim. Dostarczamy naszym klientom rozwiązania potrzebne na każdym etapie cyklu życia pracownika w organizacji ? od rekrutacji i employer brandingu, poprzez ocenę i rozwój pracowników, obsługę kadr i płac, aż po outplacement. Istniejemy od 2000 roku i działamy w oparciu o zespoły wyspecjalizowane w obsłudze poszczególnych branż. Posiadamy oddziały w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Katowicach, Krakowie i Łodzi.

Dla naszego Klienta - właściciela restauracji mieszczącej około 150 gości, w niebanalnej lokalizacji,  z  nowoczesnym wystrojem i bardzo dobrą kuchnią, poszukujemy obecnie doświadczonej osoby na stanowisko:

Manager Restauracji
Warszawa - Mokotów

Zadania:

  • Zarządzanie zespołem restauracji, w tym:

- stworzenie pozytywnego i zmotywowanego zespołu;

- planowanie zatrudnienia i rekrutowanie członków zespołu do restauracji;

- opracowanie i wdrożenie zakresów obowiązków, systemu motywacyjnego, systemu premiowania, grafików pracy oraz ich bieżąca kontrola i weryfikacja;

- ścisła współpraca z kadrami

  • Zarządzanie finansami restauracji, w tym:

- prowadzenie spraw finansowych restauracji;

- optymalizowanie kosztów, w tym food cost we współpracy z Szefem Kuchni

- podnoszenie jakości usług i produktów restauracji;

- planowanie dostaw we współpracy z Szefem Kuchni

- negocjowanie cen z dostawcami oraz nadzór nad spójnością cen w recepturach

- opracowywanie miesięcznych bilansów;

- bieżąca kontrola kosztów stałych i zmiennych;

- bieżąca analiza i kontrola rentowności lokalu;

- bieżąca analiza i kontrola food cost;

- skuteczne i optymalne zarządzanie gospodarką magazynową we współpracy z Szefem   Kuchni;

- opracowywanie, wdrażanie i kontrola procesów i procedur w restauracji;

- ścisła współpraca z księgowością;

  • Realizacja strategii marketingowej restauracji, w tym:

- udział w opracowaniu i wdrożeniu strategii marketingowej;

- tworzenie i opracowywanie ofert,

- kalkulacja oraz organizacja imprez okolicznościowych;

- bieżące badanie rynku branży gastronomicznej oraz monitoring działań konkurencji

- dodatkowo bedzie to ścisła współpraca z Zarządem

Wymagania:

  •  minimum 5 ? letnie doświadczenie w pracy w lokalu / restauracji o podobnym standardzie

  • minimum 5 ? letnie doświadczenie w pracy na stanowisku managerskim

  • płynna znajomość języka angielskiego

  • wykształcenie wyższe

  • bardzo dobra organizacja pracy własnej oraz zespołu

  • wysoka kultura osobista, dobre maniery

  • znajomość zasad savoir ? vivre

  • odpowiedzialne podejście do obowiązków zawodowych

  • odporność na stres oraz umiejętność postępowania w sytuacjach trudnych

Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B
  • Realny wpływ na biznes
  • Narzędzia niezbędne do pracy (laptop, telefon)

 

Prosimy o dopisanie w CV zgody na przetważanie danych osobowych:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez HRK S.A w celu prowadzenia rekrutacji na aplikowane przeze mnie stanowisko



Zapoznaj się z naszą Klauzulą informacyjną HRK w związku z Rozporządzeniem RODO o Ochronie Danych Osobowych: