HRK jest jedną z największych i najbardziej doświadczonych polskich organizacji doradczych z obszaru zarządzania kapitałem ludzkim. Dostarczamy naszym klientom rozwiązania potrzebne na każdym etapie cyklu życia pracownika w organizacji ? od rekrutacji i employer brandingu, poprzez ocenę i rozwój pracowników, obsługę kadr i płac, aż po outplacement. Istniejemy od 2000 roku i działamy w oparciu o zespoły wyspecjalizowane w obsłudze poszczególnych branż. Posiadamy oddziały w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Katowicach, Krakowie i Łodzi.
Dla naszego Klienta - właściciela restauracji mieszczącej około 150 gości, w niebanalnej lokalizacji, z nowoczesnym wystrojem i bardzo dobrą kuchnią, poszukujemy obecnie doświadczonej osoby na stanowisko:
Zadania:
-
Zarządzanie zespołem restauracji, w tym:
- stworzenie pozytywnego i zmotywowanego zespołu;
- planowanie zatrudnienia i rekrutowanie członków zespołu do restauracji;
- opracowanie i wdrożenie zakresów obowiązków, systemu motywacyjnego, systemu premiowania, grafików pracy oraz ich bieżąca kontrola i weryfikacja;
- ścisła współpraca z kadrami
-
Zarządzanie finansami restauracji, w tym:
- prowadzenie spraw finansowych restauracji;
- optymalizowanie kosztów, w tym food cost we współpracy z Szefem Kuchni
- podnoszenie jakości usług i produktów restauracji;
- planowanie dostaw we współpracy z Szefem Kuchni
- negocjowanie cen z dostawcami oraz nadzór nad spójnością cen w recepturach
- opracowywanie miesięcznych bilansów;
- bieżąca kontrola kosztów stałych i zmiennych;
- bieżąca analiza i kontrola rentowności lokalu;
- bieżąca analiza i kontrola food cost;
- skuteczne i optymalne zarządzanie gospodarką magazynową we współpracy z Szefem Kuchni;
- opracowywanie, wdrażanie i kontrola procesów i procedur w restauracji;
- ścisła współpraca z księgowością;
-
Realizacja strategii marketingowej restauracji, w tym:
- udział w opracowaniu i wdrożeniu strategii marketingowej;
- tworzenie i opracowywanie ofert,
- kalkulacja oraz organizacja imprez okolicznościowych;
- bieżące badanie rynku branży gastronomicznej oraz monitoring działań konkurencji
- dodatkowo bedzie to ścisła współpraca z Zarządem